Velkommen til SEO / SEM Specialisten

SEO SEM Specialisten er en helt ny blog/vidensportal, som skal fungere som din gratis genvej til det nyeste viden indenfor digital marketing.

Der vil være fokus på søgemaskineoptimering og search engine marketing, men på sigt vil vi også inkludere social media marketing og andre digitale aktiviteter.

På SEO SEM Specialisten vil jeg først udgive en masse relevant grundviden, som introducerer vigtige elementer indenfor Google Adwords og Søgemaskineoptimering.

Når alle grundstenene er på plads, vil der løbende blive postet indlæg med de største nyheder indenfor feltet.

Siden fungerer som en vidensportal kun med indhold i høj kvalitet. Hvis du mener, at du selv kan bidrage med noget relevant viden til læserne, så tag kontakt til mig, og så kan du få lov at poste et gæsteindlæg på siden.

SEO SEM Specialistens vision er at gøre det nemmere at arbejde med digital marketing. Vi når målet ved at gøre relevant viden gratis tilgængeligt for alle.
Jeg håber, I bliver glade for at læse med, og at I vil deltage aktivt i kommentarfeltet under hvert blogindlæg. Jo mere feedback jeg får fra jer, jo bedre content kan jeg poste til jer i fremtiden.

Kom endelig med ris, ros, feedback og ønsker.

Udvalg af blogindlæg:

Læs om google AdWords begrebet quality score her.

Læs en guide til on-page optimering på siden her.

Se listen over de bedste gratis SEO værktøjer her.

Læs om hvornår man skal poste på instagram her.

Læs om 52 af Googles ranking faktorer her.

Få en rabatkode til AccuRanker her.

Læs SEO-SEM Ordbogen her.

Få en rabatkode til Unoeuro her.