Unoeuro Rabatkode 2018

25% Rabat på dit webhotel hos Unoeuro

Hent din Unoeuro Rabatkode her:

VIS RABATKODEN

Hvis du skal købe et webhotel hos Unoeuro, så kan du benytte denne unoeuro rabatkode og få 3 måneders gratis webhotel oveni din ordre. Det er super nemt, og 100% gratis for dig at benytte!

Unoeuro Rabatkode og unoeuro kuponkode 2017

Hvad får du med i et Unoeuro webhotel?

Den ultimativt mest populære pakke hos unoeuro er deres bronze suite, som rigtig mange køber. Den er særlig polulær fordi den kun koster 1,25 Euro om måneden (ca. 10 kroner), og så får du alt dette:

 • 5 GB hjemmesideplads
 • Ubegrænset plads til mail
 • Ubegrænset trafik og domæner
 • PHP 7 eller ASP & ASP.NET/.NET Core

I rigtig mange tilfælde gælder reglen at kvalitet og pris følges ad, men det gælder ikke i denne kontekst. Unoeuro formål at være en af de bedste webhoteller på markedet selvom de også har den laveste pris.

Jeg anbefaler bronze suiten hvis du skal køre en mindre hjemmeside. Har du derimod brug for mere kraft bag dit webhotel, kan du også købe en prosuite.

Unoeuro prosuite

En prosuite koster 12,5 Euro om måneden, men så har du også et lynhurtigt webhotel med u anede mængder plads. Med i prisen får du:

 • Alt fra Bronze Suiten
 • 100 GB hjemmesideplads
 • 200% CPU hastighed
 • 200% hukommelse

Jeg vil dog sjældent anbefale at købe den udvidede prosuite. Hvis du er i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, så skriv en kommentar og beskriv din situation. Så skal jeg forsøge at vejlede så godt som muligt.

Hvorfor giver jeg denne rabatkode væk?

Den rabatkode jeg giver videre til jer er tilknyttet til min egen unoeuro konto. Det betyder at hver gang i benytter min unoeuro rabatkode og får 3 måneders gratis webhotel, så får jeg tilsvarende 1 måneds gratis hosting. Det er win win for alle parter.

Leder du efter en one com rabatkode så kan du også finde den her.

Få en Rabatkode til Unoeuro her:

VIS RABATKODEN

Hvis du leder efter en kupon til unoeuro, så skal du blot klikke på knappen ovenfor. Du vil blive viderstillet til en side hvor du kan se din unoeuro rabatkode. Med den kupon får du kvit og frit tilføjet 3 måneders gratis webhotel oveni din ordre.

Mere simpelt bliver det ikke.

Guide til at tilføje din Unoeuro Rabatkode:

Det er super nemt at tilføje en unoeuro rabatkode til sit webhotel. Du skal bare følge de simple steps som jeg viser her:

 1. Tryk på knappen i starten af indlægget og kopier koden.
 2. Begynd at bestille dit webhotel indtil du når til produktdetaljer. Her finder du linjen som vist på billedet hvor der står “evt. kuponkode”.
 3. Indsæt koden og gå videre til checkout. Så har du fået 3 måneders gratis webhotel.

Her tilføjes kuponkoden/rabatkoden til unoeuro

Giv en rating af indlægget om Unoeuro Rabatkode

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 4,86 out of 5)
Loading...
Avatar

About the Author: Asger Storebjerg

Velkommen til min blog hvor jeg deler ud af min viden inden for digital marketing. Til daglig arbejder jeg som Head of Paid Media hos Resolution Media i København (en del af Omnicom Media Group). Jeg skriver om næsten alle discipliner indenfor markedsføring, og bloggen her er min genvej til at konkretisere min faglige viden ved at få det ud på skrift. Jeg håber at denne artikel kan skabe værdi for dig.

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *