One.com rabatkode

Leder du efter en one com rabatkode? Så er du kommet til det rigtige sted.

Her på siden kan du også finde rabatkoder til andre tjenester. Eksempelvis har vi en Unoeuro rabatkode og en AccuRanker Rabatkode.

One.com er et dansk hosting selskab der tilbyder hosting fra 19,- kroner pr. måned.

En af de få ulemper ved one.com er at de udelukkende tilbyder php hoteller, hvilket gør det umuligt at hoste en .net side som eksempelvis i Umbraco.

Derudover vil jeg personligt anbefale one.com som hostingselskab. Jeg hoster selv omkring 10 sider hos dem, og jeg har endnu ikke oplevet nogle problemer. Den bedste udmærkelse hos dem, er deres chat support som er online 24 timer i døgnet.

som lovet kommer her en one com rabatkode:

Få 50,- kr. hos one.com ved at klikke her

Forskellige hostingpakker hos one.com

Du kan få mange forskellige hostingpakker hos one.com sm alle varierer markant i indhold og pris.

Deres starter pakke fås fra 19 kroner, hvilket er forholdsvis billigt for et webhotel. Her får du alle standard funktioner du har brug for, og en fin mængde plads og ram til at du kan komme igang.

Har du større krav tilbyder de også en professionel pakke som lige nu er på tilbud til 27,5 kr. sat ned fra normalprisen på 55 kroner. I denne pakke får du markant mere plads, bedre CPU og flere ram. Så du burde få en markant hurtigere performance på dit one.com webhotel med denne pakke. Derudover får du også mulighed for at have flere domæner og flere databaser samt SSH adgang, som kan være rigtig fordelagtigt.

Har du de helt store krav, så tilbydes der også en erhvervs pakke til 95 kroner om måneden. Endnu engang er der skuet markant op for yderevnen, hvor din server får 8xCPU og 4 GB ram. Du kan naturligvis også bruge din one com rabatkode på denne pakke som du kan med alle de andre.

Til sidst kan du også tilkøbe muligheden for webshop for 80 kroner om måneden ekstra. Jeg har ikke selv prøvet denne funktion, så jeg kan ikke udtale mig om den.

 

Jeg håber at du fik glæde af rabatkoden 🙂
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,75 out of 5)

Loading...

Avatar

About the Author: Asger Storebjerg

Velkommen til min blog hvor jeg deler ud af min viden inden for digital marketing. Til daglig arbejder jeg som Head of Paid Media hos Resolution Media i København (en del af Omnicom Media Group). Jeg skriver om næsten alle discipliner indenfor markedsføring, og bloggen her er min genvej til at konkretisere min faglige viden ved at få det ud på skrift. Jeg håber at denne artikel kan skabe værdi for dig.

You May Also Like

1 Comment

  1. Hvodan udnytter man bedst backup af fotos ved one.com til en win10 med en internetforbindelse på max. 100/50 Mbit. PC’en er en forholdsvis ny Lenovo. Jeg har mellem 30 og 40 GB fotos og er kunde i forvejen hos One.com.
    Jeg bruger IKKE min iPad til fotos p.t.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *