Nyt dansk startup medie

TechSavvy – Nyt dansk startup/tech medie

Elsker du tech og StartUp ligesom mig?

Så læs med her..

Danmark har fået et helt nyt startup medie som vil behandle hele startupmiljøet lige fra iværksætter til big time CEO. Fra første funding til millionomsætningen.

Du kan besøge Techsavvy her.

Jeg er personligt helt vild med idéen, fordi jeg altid skal forbi 5-6 forskellige blogs og medier før jeg har fået mine startup nyheder, men nu er det hele samlet ét sted. At der så også er fokus på tech er en kæmpe bonus for en IT nørd.

Spændende kategorier

Techsavvy har en fed opbygning som gør det nemt at prioritere i de mange spændende artikler. Siden er delt op i techNews, techReads, techCareer & techHack.

TechNews dækker hele nyhedskategorien, lige fra millioninvestering i esport startup til nye investeringer inden for innovation.

TechReads kategorien er mere dækkende for større permanente artikler med underkategorierne: Community, FinTech, GreenTech, Hardware, HealthTech & Platform.

TechCareer kategorien er jeg selv stor fan af. Her findes spændende artikler om karierre indenfor tech og startup branchen, men til hver artikel følger relevante jobs og stillinger som er ledige lige nu, hos den virksomhed der skrives om. Det er en super fed måde at brede jobopslag, så det bliver mere interaktivt og spændende end de klassiske job sider. Leder du selv efter job, så kan du jo kigge forbi TechCareer her.

Den sidste kategori, TechHack er sværere at beskrive præcist, men her finder man blandt andet artikler om GrowthHacking og helt nye tiltag på markeder. Der er også en masse spændende artikler om hvordan virksomheder har ‘hacket’ deres marked/industri på en helt ny måde.

Hvorfor er det så fedt med et start-up medie?

Jeg har selv i mange år bevæget mig rundt i start-up miljøet, og har blandtandet siddet i Århus Universitets studentervæksthus i flere år.

Den ene ting jeg gentagende har oplevet at iværksættere har manglet, er et medie til at sprede både de gode og mindre gode historier fra startup miljøerne.

Historier af denne størrelse bliver sjældent dækket i de store medier, men måske får de en chance nu i TechSavvy?

Who knows?

Jeg glæder mig ihvertfald til at følge med!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,67 out of 5)

Loading...

 

Avatar

About the Author: Asger Storebjerg

Hej, mit navn er Asger og jeg er manden bag SEO SEM Specialisten, og her på siden deler jeg ud af min viden om digital marketing. Til daglig arbejder jeg som paid search lead og digital marketingkonsulent hos No Zebra.

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *