Accuranker rabatkode 2017

Accuranker Anmeldelse

Hvad er Accuranker? Og hvordan er det anderledes fra andre SEO værktøjer? Få svaret i denne Accuranker anmeldelse hvor jeg laver mit personlige review af søgeordsværktøjet Accuranker.

Gennem mit arbejde har jeg benyttet stort set alle de kendte seo værktøjer. Herunder Semrush, Moz og Ahrefs, så hvorfor begynde at bruge Accuranker?

Det er meget lige til, jeg skulle bruge et minimalistisk værktøj, kun til at tjekke rankings, og det fik jeg, men også meget mere.

Accuranker anmeldelse – Et personligt review

Jeg er fortsat igang med at teste værktøjet selv, så min anmeldelse er ikke komplet endnu.

Min indledende opfattelse af værktøjet er ekstremt positiv. Som sagt har jeg benyttet stort set alle ranking tools på markedet tidligere, og jeg mener helt klart at AccuRanker bidrager med nogle helt andre egenskaber som jeg ikke har set før. Lad os gå igennem dem en efter en…

Få også en Accuranker Rabatkode her.

Mulighed for instant opdatering af placeringer

Med de fleste SEO ranking tools skal man vente på at systemet selv opdaterer sine placeringer. Med AccuRanker har man altid friheden til med et enkelt klik at opdatere placeringen for et enkelt søgeord, eller hele listen.

For mig er det en helt fantastisk mulighed, selv at kunne bestemme hvornår man vil have opdateret sine rankings.

Resultat opdelt i Bing/Google og Mobile/desktop (valgfrit)

accuranker anmeldelse
Opdeling af rankings i Google/Bing & Mobile/Desktop

En funktion som jeg aldrig har set i andre værktøjer er muligheden for at opdele sine søgeord efter søgemaskine device. Det er valgfrit, og jeg gør det kun for enkelte søgeord hvor det giver mening.

Men med googles opdateringer til mobile rankings, så bliver det et helt uundværligt værktøj som jeg håber at andre systemer snart implementerer.

Struktur: Oversigt –> Grupper –> Domæner –> Søgeord

Jeg er blevet rigtig glad for strukturen i systemet. Jeg og mine kollegaer kan have hver vores gruppe med de domæner vi hver især arbejder på, men på oversigt siden får man stadig et overblik over den samlede konto.

Simpel prisstruktur

En anden ting der har overrasket mig positivt er at værktøjet dels er billig, men prisstrukturen er gennemsigtig og giver mening.

Altid minimum 3 brugeradgange

Med SEMRush har jeg haft kæmpe problemer med at man skal købe hver eneste ekstra brugeradgang, og det er tilmed ekstremt dyrt. I AccuRanker har man altid minimum 3 brugeradgange i pakkerne, hvilket lægger op til at man kan samarbejde om en konto uden konstant at logge hinanden ud.

Frit antal domæner/projekter

Antallet af domæner man kan have tilknyttet er ubegrænset. Det betyder at hvis man som mig har købt adgang til 600 søgeord, så har man også mulighed for at tjekke 600 forskellige domæner.

Smart håndtering af noter

Systemet tillader ligesom mange andre muligheden for at skrive noter til tidspunkter i ens proces. Det er der som sådan ikke noget nyt i, men her har jeg fået muligheden for at tilføje en note til hele domænet, et enkelt søgeord eller en gruppe søgeord. Og så opstilles noterne på en overskuelig tidslinje hvor jeg kan holde overblikket over mit arbejde.

Nem integration med Google Search Console og Analytics

Jeg tester fortsat på denne feature, men indtil videre har integrationen med Google search console hjulpet mig til to ting:

  1. Jeg kan nemt og hurtigt importere relevante søgeord og finde nye søgeord jeg ikke havde tænkt på.
  2. Systemet kan ud fra mine data se hvor mange besøgende jeg får på et søgeord, og dermed udregne hvor godt jeg udnytter potentialet i søgeordet i forhold til volumen.

Automatisk rapportering

Jeg har endnu ikke nået at benytte rapport featuren i programmet, så den vil jeg vende tilbage til senere. Men den test rapport jeg har lavet ser rigtig fin ud, og det betyder at man som SEO-bureau kan automatisere rapporteringen på en billig måde.

Læs mere om Accuranker her.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til hvordan jeg bruger AccuRanker, eller har du problemer med AccuRanker rabatkoden så skriv endelig en kommentar. Jeg svarer gladeligt på alle henvendelser der måtte komme.

Avatar

About the Author: Asger Storebjerg

Velkommen til min blog hvor jeg deler ud af min viden inden for digital marketing. Til daglig arbejder jeg som Head of Paid Media hos Resolution Media i København (en del af Omnicom Media Group). Jeg skriver om næsten alle discipliner indenfor markedsføring, og bloggen her er min genvej til at konkretisere min faglige viden ved at få det ud på skrift. Jeg håber at denne artikel kan skabe værdi for dig.

You May Also Like

2 Comments

  1. Tak for et godt review. Der er faktisk ingen begrænsning på antal brugere på tjenesten – man kan tilføje lige så mange man vil, uanset hvilken pakke du har.

    1. Selv tak. Det må være en opdatering siden jeg lavede anmeldelsen. Tak for dit input 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *