Abandoned Basket – Eksempler på forladt kurv emails

Cart abandonment som også kaldes forladt kurv eller abandonned cart er disciplinen at sende en mail med de varer som en besøgende har “glemt” i kurven.

Flere studier peger på at denne type mails kan have åbningsrater på helt op til 80%, og flere af de kunder jeg har arbejdet med har også vist konverteringsrater på +5% for en forladt kurv mail.

I denne artikel finder du ingen how to eller smarte guides. Nogle gange mangler man bare nogle eksempler at se på for selv at komme i gang, og det er præcis hvad du får her.

Jeg har blot samlet en række eksempler på abandoned cart mails som du kvit og frit kan kigge på og få inspiration til dit eget setup.

Herunder finder du et eksempel fra GoPro som fanger opmærksomheden med et billede som selvfølgelig er taget på et GoPro kamera.

gopro forladt kurv

Dernæst får du et eksempel fra virksomheden GoGlamping som sælger oplevelser og ikke har nogen direkte kurv, men i stedet et bookingflow som man kan starte uden at gennemføre det.

goglamping mail

Her har du et eksempel på en cart abandonment mail fra Boozt som sender en rabatkode med deres mail. Desværre kan billedet ikke loades.

Boozt abandoned cart

Det næste eksempel får du fra Coop Shopping som har en meget simpel mail, hvor den røde kasse står og bevæger sig i en Gif.

coop shopping abandoned basket

Herunder får du et eksempel fra Wish, som vi vist alle kender fra deres meget aggressive markedsføring når først man har oprettet en bruger hos dem.

wish mail

Her et eksempel fra Silvan som har et alternativt layout som fungerer rigtig fint.

silvan mail

Til sidst får du et eksempel fra Coolshop, hvor billederne desværre ikke kan loades, men som stadig giver en god idé om hvordan mailen har set ud.

Coolshop cart abandonment
Avatar

About the Author: Asger Storebjerg

Velkommen til min blog hvor jeg deler ud af min viden inden for digital marketing. Til daglig arbejder jeg som Head of Paid Media hos Resolution Media i København (en del af Omnicom Media Group). Jeg skriver om næsten alle discipliner indenfor markedsføring, og bloggen her er min genvej til at konkretisere min faglige viden ved at få det ud på skrift. Jeg håber at denne artikel kan skabe værdi for dig.

You May Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *